Colomer Leather Group

Som una companyia holding que controla i integra els diferents factors del mercat que intervenen en el negoci de la pell petita mitjançant una xarxa d'empreses especialitzades en la recol·lecció i transformació de pells en brut de l'àmbit europeu per a la seva comercialització a tot el món.

Hereus de la tradició adobera més important d'Europa, hem concentrat les nostres activitats en l'entorn de la materia prima seleccionant els millors orígens amb una logística de recol·lecció àgil, una conservació eficaç i uns classificats orientats a l'article conscients de que la qualitat integral comença als nostres magatzems.

Les nostres riberes utilitzen la tecnología Colomer que permet obtenir piquelat, wet blue o crust adequats per confecció, calçat o marroquinería capaços de satisfer els requeriments més exigents dels mercats.

La recerca de nous mètodes de treball, la inversió continuada en innovació i l'adquisició d'actius moderns ens permeten adaptar-nos també a les normatives mediambientals i de respecte a la societat.

Colomer Leather Group controla i integra els diferents factors del mercat que intervenen en el negoci de la pell